Even voorstellen

Over mij

Mijn naam is Marcella van Dijk, geboren in 1977 en opgegroeid in Doorn.  Sinds 2009 woon ik in Nieuwegein.  Ik ben een fanatiek sporter (hardlopen en spinning), maar ook bekend met een aantal veel voorkomende sportblessures.

In 2016 kwam ik voor het eerst in aanraking met Thaise yogamassage op het Body & Mind Event.  Ik stond versteld van het resultaat na één behandeling. Dit deed voor mij meer dan de behandelingen sportfysiotherapie die ik eerder had gekregen vanwege o.a. knieklachten.

Hierdoor raakte ik geïnspireerd om deze prachtige massagevorm zelf te leren en ben ik in 2016 gestart met de opleiding bij het opleidingsinstituut Thai Dee. Binnen de opleiding is veel aandacht voor Metta. Wat zoveel betekent als “liefdevolle aandacht” of “mededogen zonder oordeel”. Metta in haar meest pure vorm uit zich in onvoorwaardelijke liefde en de beste intenties en wensen voor alle wezens in het universum. Dat is de basis van waaruit ik wil leven en wat ik tijdens mijn behandelingen probeer te geven.

In juli 2017 mocht ik mijn diploma “masseur Thaise yogamassage” in ontvangst nemen.

Metta prayer

Vanaf die zomer ben ik voor mijzelf begonnen met mensen uit mijn vriendenkring en bekenden via mijn stage. Hier ontving ik zo’n positieve feedback op, dat ik besloot om er meer mee te gaan doen.

Per 1 januari 2018 is mijn praktijk Relax Rebalance officieel van start gegaan, naast mijn vaste baan in de financiële branche.  Ik werk vanuit een holistische benadering, wat wil zeggen dat lichaam en geest één geheel zijn en als zodanig behandeld worden. De mens is een fysieke, emotionele, mentale en spirituele eenheid. Als er op één van deze gebieden een klacht (blokkade) ontstaat, heeft deze invloed op de andere gebieden. Bij het verhelpen van de klacht moet er dus niet alleen aandacht zijn voor het gebied waarin de klacht zich uit, maar juist voor alle gebieden. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat de klacht terugkeert.

Naast de Thaise yoga massage richt ik mij op bewustwording. Hoewel dit vaak vanzelf tijdens de massage (ervoor of erna) ter sprake komt, kan je hier desgewenst een aparte coachingsessie voor boeken. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, waaronder mindfulness, geleide meditatie en visualisatie, ademhalingsoefeningen, maar ook geef ik advies op het gebied van leefstijlaanpassing. Bijvoorbeeld over voeding en voedingssupplementen ter bevordering van jouw zelfhelend vermogen.

Indien je hiervoor belangstelling hebt, neem dan even contact met mij op.