Beoordelingen

Wat zeggen anderen?

 • 01-2024 CB (v) over Divine Soul Retrieval

Op 16 januari heb ik een Divine Soul Retrieval van Marcella gekregen. Het uitnodigen van een zielsdeel dat buiten het systeem verkeert waardoor heelwording wordt belemmerd. Het was de eerste keer om dit te mogen ervaren voor mij. De sfeer waarin dit gebeurt vind ik fijn en integer. Marcella neemt je mee op een rustige maar duidelijke manier en geeft vertrouwen. De hulpverleners die werden aangeroepen heb ik in energie gevoeld. Ook heb ik het zielsdeel ervaren van mijn prille kindertijd via visualisatie en dat was een prachtig beeld. Nu koester ik iedere dag  het deeltje zodat het zich thuis voelt. Ik voel me echt wat completer en bedank Marcella hiervoor en alle hulpverleners. Een mooie ervaring.🙏

Update na 10 dagen:  Wat krachtiger is geworden is dat ik voor mijzelf mag kiezen.

 • 08-2023 JK (v) over Divine Soul Retrieval

Donderdag 3 augustus kreeg ik een Divine Soul Retrieval sessie van Marcella. Voor mij een nieuwe ingang om te helen.

Marcella vertelde mij eerst wat zij zou gaan doen, dat was heel prettig, dat gaf ook duidelijkheid.

De sessie was heel fijn, Marcella deed alles rustig en zeker. Het voelde heel zuiver voor mij.

Ik zelf voelde veel energie. Pas later werd me duidelijk welk zielsdeel opgehaald is. Dit deel was ik me jaren niet bewust van geweest dat ik het losgelaten had om de pijn niet te voelen.

Nu voelt het completer, al merk ik dat het belangrijk is er me iedere dag nog mee bezig te houden. Zodat het beter kan integreren.

Ik vond het mooi om dit te mogen meemaken en ben Marcella en de lichtwezens die ik ook ervaren heb heel dankbaar.🙏🙏🙏🙏🙏💫⭐

 • 08-2023 AvdK (v) over Thaise massage

Marcella is bevlogen over haar werk en heeft als doel jou in balans te brengen. Bij mijn eerste bezoek legde ze uit welke opleidingen ze gedaan had en hoe de massage in zijn werk zou gaan. Het begin met een lekkere geurolie in je handen is al ontspannend en geeft de juiste sfeer. Mijn eerste massage was 60 minuten, maar na een keer de 90 minuten te hebben geprobeerd blijf ik die boeken. De massage zelf is prettig, maar vooral het effect ervan na enige dagen is zalig. Mijn lichaam voelt compleet ontspannen en de energie lijkt te stromen. Gun jezelf een bezoek aan Marcella, je komt ongetwijfeld terug.

 • 07-2023 JvV (v) over Divine Soul Retrieval

Hi Marcella, ik vond het vorige week een hele fijne ervaring! Ik merkte de eerste dagen dat ik mij wat anders voelde, en ik kan niet precies omschrijven wat dit gevoel was. Ik voelde me moe en wakker tegelijk, maar ook emotioneel stabiel en instabiel. Het is lastig te benoemen… Sinds een paar dagen merk ik dat ik meer energie heb, en dat ik meer zelfvertrouwen voel. Alsof ik mijn prioriteiten meer op orde heb en mij (bijvoorbeeld op werk) kalmer voel. Dat wilde ik even met je delen❤️❤️

 • 08-2020 NdeL (v) over Touch of Matrix

Wat een mooie ervaring heb ik dankzij Marcella mogen beleven. Ik heb bij haar de Touch of Matrix gedaan en heb het als een mooie aanvulling in mijn proces ervaren. Door Marcella haar persoonlijkheid en energie kon ik me al snel voor de mooie methode openstellen. Dank je wel!

 • 03-2020 DB (m) over Thaise massage

Ze hebben het wel eens over vrouwen die je bloed sneller laten stromen. Dit gebeurd echt bij je als zij overal de blokkades laat verdwijnen. Wist na de 1e keer niet wat me overkwam, na de behandeling genoeg water drinken en een goede nacht slaap. Dan ben je de dagen erna veel actiever en alles gaat gewoon makkelijker. Ben nu een paar keer geweest en plan dit voor mezelf iedere 4 wkn in. Is niet alleen als verwenning maar ik zie het als een noodzaak voor het lichaam. Tot volgende maand.

 • 11-2019 B (v) over Thaise massage

Ich fühlte mich bei Marsella gut aufgehoben. Trotz unserer Sprachbarriere, hatten wir ein sehr gutes Gespräch. Marsella hat sich Zeit genommen und mir viele gute Tipps gegeben. Ich war sehr gespannt, wie die Thaimassage abläuft und mit der Zeit konnte ich gut abschalten und die Massage genießen. Es hat mir bei Marsella sehr gut gefallen.

 • 08-2019 KDo (m) over Thaise massage

Een stressvolle baan, het beoefenen van een heftige sport (zowel mentaal als fysiek) en ik worstel met mijn gezondheid….
Na een korte introductie en duidelijke uitleg over wat me te wachten stond bij het ondergaan van een traditionele Thaise massage heb ik me meteen ingeschreven voor de optie van anderhalf uur. De dagen na de massage voel ik me goed, slaap goed en voelt mijn lijf ook goed, kortom een zeer prettig na-effect. Dit maakt mij een regelmatig terugkerende bezoeker.
Dankjewel Marcella

 • 07-2019 AL (v) overThaise massage

Marcella heeft warme, gouden handen! Ze voelt feilloos aan waar je eventuele blokkades zitten en helpt je op weg bij het loslaten. De muziek is ook zorgvuldig gekozen en draagt bij aan je geestelijke ontspanning. Knusse sfeer bij haar boven op zolder! Voordat je het door hebt is het uurtje voorbij gevlogen en je vraagt je af waarom je niet een massage van anderhalf uur hebt geboekt. Next time 😉

 • 06-2019 JR (v) over Transformatie sessie

Ik ben onlangs voor een hypnosesessie bij Marcella geweest. Een fijne sessie die mij voor een probleem dat ik haar vertelde nét die zet gaf om het los te kunnen laten, iets wat mijzelf niet gelukt was. Ik wist niet goed wat ik mij bij de sessie moest voorstellen, maar Marcella stelde mij helemaal gerust. Zij weet waar zij het over heeft en wat zij doet. In een fijne veilige omgeving bracht zij mij naar mijn diepste onderbewustzijn. Een bijzondere ervaring! Dank je wel Marcella voor jouw hulp bij het oplossen van mijn blokkade! ???

 • 06-2019 KG (m) over Thaise massage

De massage bij Marcella was geweldig. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en na afloop zeer ontspannen. Zij is gedreven en weet precies waar zij mee bezig is. Aanrader.

 • 01-2019 AH (v) over Touch of Matrix en Thaise massage

Ik ben 4 keer bij Marcella op consult geweest. 3 keer voor een Touch of Matrix behandeling en 1 keer voor een massage. Marcella is zeer toegankelijk en open-minded. Je voelt je al snel bij haar op je gemak. Ze is professioneel en heeft de volle aandacht voor je.

De Touch of Matrix behandeling wordt gecombineerd met meerdere technieken. Ze weet de intuïtief ontvangen informatie goed  in te passen in de behandeling. 
De massage was heel ontspannend en werd met aandacht gegeven. Ik kan dit iedereen, als cadeau voor jezelf aanbevelen!
Het fijne van alle consulten die ik bij Marcella heb gehad, is dat ze uit eigen ervaring veel herkent en je je daardoor snel vertrouwd en veilig voelt. Ze kan daardoor ook op maat adviseren wat een goede oplossing kan zijn voor de zaken/ problemen, waar je tegenaan loopt.                                                                              
 • 01-2019 TvD (v) over Thaise massage
Heerlijke massage gehad, bijzonder lekkere ervaring! Ga zeker weer!  bedankt Marcella                                                                                                                                                     
 • 07-2018 JV (v) over Thaise massage
Heerlijke ontspannende massage. Aanrader als je uit balans bent, lichamelijke klachten hebt. Je voelt herboren na de behandeling. Bedankt Marcella

 

 • 04-2018 KvdE (v) over Thaise massage

Al mijn hele leven hoor ik, probeer je eens te ontspannen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Eindelijk heb ik iets gevonden dat mij helpt te ontspannen. Van top tot teen een heerlijke (niet te) stevige behandeling. Marcella is een fijn persoon. Ze stelt de juiste vragen en luistert goed zodat voor mij de behandeling aansluit bij mijn wens om te ontspannen. Na afloop voelt het alsof ik ben gereset en de wereld weer aan kan!

 • 04-2018 MV (v) over Thaise massage

Wat een bijzondere, maar positieve ervaring.

Gelijk als je binnen komt hangt er een relaxte sfeer. Ik vond het een fijne massage en voelde me ontspannen aan het einde. De volgende dag wel wat spierpijn, maar dat is goed. Bedankt Marcella, tot snel!