Beoordelingen

Wat zeggen anderen?

08-2020 NdeL (v); Wat een mooie ervaring heb ik dankzij Marcella mogen beleven. Ik heb bij haar de Touch of Matrix gedaan en heb het als een mooie aanvulling in mijn proces ervaren. Door Marcella haar persoonlijkheid en energie kon ik me al snel voor de mooie methode openstellen. Dank je wel!

03-2020 DB (m); Ze hebben het wel eens over vrouwen die je bloed sneller laten stromen. Dit gebeurd echt bij je als zij overal de blokkades laat verdwijnen. Wist na de 1e keer niet wat me overkwam, na de behandeling genoeg water drinken en een goede nacht slaap. Dan ben je de dagen erna veel actiever en alles gaat gewoon makkelijker. Ben nu een paar keer geweest en plan dit voor mezelf iedere 4 wkn in. Is niet alleen als verwenning maar ik zie het als een noodzaak voor het lichaam. Tot volgende maand.

11-2019 B (v); Ich fühlte mich bei Marsella gut aufgehoben. Trotz unserer Sprachbarriere, hatten wir ein sehr gutes Gespräch. Marsella hat sich Zeit genommen und mir viele gute Tipps gegeben. Ich war sehr gespannt, wie die Thaimassage abläuft und mit der Zeit konnte ich gut abschalten und die Massage genießen. Es hat mir bei Marsella sehr gut gefallen.

08-2019 KDo (m); Een stressvolle baan, het beoefenen van een heftige sport (zowel mentaal als fysiek) en ik worstel met mijn gezondheid….
Na een korte introductie en duidelijke uitleg over wat me te wachten stond bij het ondergaan van een traditionele Thaise massage heb ik me meteen ingeschreven voor de optie van anderhalf uur. De dagen na de massage voel ik me goed, slaap goed en voelt mijn lijf ook goed, kortom een zeer prettig na-effect. Dit maakt mij een regelmatig terugkerende bezoeker.
Dankjewel Marcella

07-2019 AL (v); Marcella heeft warme, gouden handen! Ze voelt feilloos aan waar je eventuele blokkades zitten en helpt je op weg bij het loslaten. De muziek is ook zorgvuldig gekozen en draagt bij aan je geestelijke ontspanning. Knusse sfeer bij haar boven op zolder! Voordat je het door hebt is het uurtje voorbij gevlogen en je vraagt je af waarom je niet een massage van anderhalf uur hebt geboekt. Next time 😉

06-2019 JR (v); Ik ben onlangs voor een hypnosesessie bij Marcella geweest. Een fijne sessie die mij voor een probleem dat ik haar vertelde nét die zet gaf om het los te kunnen laten, iets wat mijzelf niet gelukt was. Ik wist niet goed wat ik mij bij de sessie moest voorstellen, maar Marcella stelde mij helemaal gerust. Zij weet waar zij het over heeft en wat zij doet. In een fijne veilige omgeving bracht zij mij naar mijn diepste onderbewustzijn. Een bijzondere ervaring! Dank je wel Marcella voor jouw hulp bij het oplossen van mijn blokkade! ???

06-2019 KG (m); De massage bij Marcella was geweldig. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en na afloop zeer ontspannen. Zij is gedreven en weet precies waar zij mee bezig is. Aanrader.

01-2019 AH (v); Ik ben 4 keer bij Marcella op consult geweest. 3 keer voor een Touch of Matrix behandeling en 1 keer voor een massage. Marcella is zeer toegankelijk en open-minded. Je voelt je al snel bij haar op je gemak. Ze is professioneel en heeft de volle aandacht voor je.

De Touch of Matrix behandeling wordt gecombineerd met meerdere technieken. Ze weet de intuïtief ontvangen informatie goed  in te passen in de behandeling. 
De massage was heel ontspannend en werd met aandacht gegeven. Ik kan dit iedereen, als cadeau voor jezelf aanbevelen!
Het fijne van alle consulten die ik bij Marcella heb gehad, is dat ze uit eigen ervaring veel herkent en je je daardoor snel vertrouwd en veilig voelt. Ze kan daardoor ook op maat adviseren wat een goede oplossing kan zijn voor de zaken/ problemen, waar je tegenaan loopt.                                                                              
01-2019 TvD (v); Heerlijke massage gehad, bijzonder lekkere ervaring! Ga zeker weer bedankt Marcella                                                                                                                                                                      
07-2018 JV (v); Heerlijke ontspannende massage. Aanrader als je uit balans bent, lichamelijke klachten hebt. Je voelt herboren na de behandeling. Bedankt Marcella

 

04-2018 KvdE (v); Al mijn hele leven hoor ik, probeer je eens te ontspannen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Eindelijk heb ik iets gevonden dat mij helpt te ontspannen. Van top tot teen een heerlijke (niet te) stevige behandeling. Marcella is een fijn persoon. Ze stelt de juiste vragen en luistert goed zodat voor mij de behandeling aansluit bij mijn wens om te ontspannen. Na afloop voelt het alsof ik ben gereset en de wereld weer aan kan!

04-2018 MV (v); Wat een bijzondere, maar positieve ervaring.
Gelijk als je binnen komt hangt er een relaxte sfeer. Ik vond het een fijne massage en voelde me ontspannen aan het einde. De volgende dag wel wat spierpijn, maar dat is goed. Bedankt Marcella, tot snel!