Thaise yogamassage

Bij de Thaise yogamassage ontvang je een complete lichaamsbehandeling waarbij het lichaam in verschillende yogaposities wordt gebracht, zonder dat jij daar zelf moeite voor hoeft te doen. Sterker nog, je mag je lichaam totaal ontspannen. Zo moeilijk kan dat niet zijn, zou je denken? Maar ik merk dat de meeste mensen onbewust te veel spanning vasthouden in hun lijf. En dat leidt vaak tot tal van klachten. Met name in het bekkengebied en de onderrug. Het is daarom belangrijk dat jij je bewust wordt van wat er zich afspeelt in jouw lichaam. En daarbij ga ik je helpen.

Hoe?

Ik doe dit door middel van rekkingen en strekkingen, waardoor meer ruimte en souplesse in het lichaam ontstaat. Dit wissel ik af met verschillende massagetechnieken en acupressuur. Bij acupressuur wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten waar ook de meridianen (energiebanen) lopen. Hierdoor worden blokkades opgeheven, waardoor de energie weer beter gaat stromen. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd en er ontstaat meer balans tussen lichaam en geest.

En dat is wat ik met Relax Rebalance wil bereiken. Jou bewustmaken van jouw lichaam en op een ontspannen manier werken aan het herstel van jouw balans.